Post by civaconsetig on Mar 16, 2022 18:13:34 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Runway Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Runway Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje (neskončno število točk) ▞▞▞
▞▞▞ Runway Story 2022 version ▞▞▞
precej zabavna igra z ujemanjem draguljev z modnim slogom, vendar se baterija resno izprazni zelo hitro. Upam, da jo boste lahko optimizirali v prihodnosti.
huh, sploh ni tisto, kar sem pričakoval, ta igra je res izpopolnjena, hladen vzdušje in precej intenzivno igranje za igro s 3 tekmami
Prednost – ker je ljubka in edinstvena (ker je to moda in ne gradnja kot druge igre z enako sestavljanko), so precej radodarni glede nagrad in všeč mi je, kako lahko združimo moči. Slabosti - igra je takooo težka! Verjetno zato, ker sem trenutno že na stopnji 157, vendar včasih ena stopnja potrebuje 20 poskusov in še vedno ne zmagam, razen če uporabiš ojačevalnike. Izgubil sem zanimanje, tbh, dovolil sem prijatelju, da mi igra namesto tega, ker se rad igram na modni strani.
Aplikacija ne bo prestala zaslona za nalaganje. Pravi, da prenos ni uspel in nekaj o DLC. Škoda, ker mi je bila ta igra všeč
Lepo, všeč mi je
Zabava. Nadaljuj z dobrim delom
Lepa igra
EDIT 4/4/2020 Ta igra je še vedno zabavna, vendar bo občasno imela težave z nalaganjem. Ravni postanejo zelo težke, vendar je z gledanjem oglasov in uporabo predmetov v pomoč pri roki. Btw še vedno je luštna! . . . Ta igra je zelo luštna in zabavna!Umetniški slog in glasba sta čudovita, animacije so gladke in dosledne, liki pa dobro narejeni. Sama igra je dokaj preprosta, vendar menim, da je zaradi tega ta igra precej mirna kot nekatere igre s tremi tekmami.
všeč mi je
Igra se ne odpre. Prosim popravi.
Igra je zabavna, vendar ... Za igro je treba precej porabiti denar, da sploh preidete. Torej, če ste tukaj in poskušate ne porabiti niti centa, ga morda ne boste želeli dobiti.
Zelo mi je všeč igra in prilagoditev vaših likov, toda po končani ravni in trikrat ponastavitvi sem ravno končal
Obožujem to igro. Ena boljših tekem 3, ki sem jih že igral
Odlična igra in grafika
OK, ta igra je NEVERJETNO frustrirajuća. SALE pri drugi zgodbi postane igra *izjemno* težka in ne glede na to, koliko oglasov (ki večinoma ne delujejo pravilno ali ti ne dajo ničesar) in ne glede na to, koliko "power ups" in podobno uporabljate, preprosto NE MORETE. Všeč mi je estetika te igre, vendar je igra resno frustrirajoča in hrošči so nadležni in preprosto ne. To NI vredno niti malo nikogaršnjega časa, če se bo tako nadaljevalo.
Full Pipe: Puzzle Adventure Adventure puk
umetnost je neverjetna!!!!! uporabniški vmesnik potrebuje delo in zaslon za nalaganje med igrami, razen tega, da je ta igra neverjetna in zasvoji
zabavno in elegantno
ta igra je zelo zabavna in pomaga preživeti čas. dejstvo, da na koncu vsake stopnje pridobite vstopnice za dogodke, ki jih lahko uporabite za nakup drugih oblačil, je zelo dobra ideja, poleg tega pa igralcu omogočite, da prilagodi lik in obleko. zelo dobra igra
Zelo sem bil navdušen nad igranjem te igre. Vendar ga niti ne morem odpreti. Vsakič, ko ga odprem, se prikaže črn zaslon, nato pa ugasne
Igra je zelo prijetna. Všeč mi je zgodba in oblačila, ki jih lahko kupimo. To je zahtevna in zabavna igra.
to je igra, ki sem jo dolgo iskal in zdaj sem srečen
To je ljubka preprosta igra.
Ali lahko naredite te igre za igranje v spletu & brez povezave. Včasih je težko, ko nimamo nobenih internetnih podatkov ali je nizka povezava. Na splošno mi je bila ta igra preprosto všeč! 😘
je dobesedno tako hudo in mi sploh ne deluje. zaradi tega preprosto zapusti igro
ena beseda za to igro: izjemno.
Ne morem igrati.
Zabavno in zelo zabavno. Ponavadi ne maram takšnih iger, vendar je ta veliko boljša od večine iger v tej kategoriji
razočaran nad tem, všeč mi je & vse, razen jaz sem igral cel prvi dan brez wifi/internetne povezave & delalo je v redu, zdaj se naloži samo na zaslon za predvajanje, nato pa pravi, da potrebujem povezavo za igranje😡😤
res je, da so ravni res težke in zaradi tega ljudje želijo kupiti denar
Sploh se ne naloži, potem se zruši.
Runway Story Nezahtjevne igre acq
Ravni so smešno težke in kontrole so zanič
to je dobra igra.
Lepo dobro
čeprav je to odlična igra in čudovita ideja, uganke napredujejo v zgodnji fazi igre, zaradi česar je manj zabavna. Če želite obdržati predane igralce, upočasnite, kako hitro naredite uganke zahtevne.
Runway Story Nezahtjevne igre acq
rad igram to igro. zabavno je, a lahko naredite kostume bolj elegantne, barvite in ljubke? hvala