Post by civaconsetig on Mar 16, 2022 18:31:40 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (več vzdržljivosti) ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Force: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Ta igra je super. Pravkar sem začel igrati in mi je všeč. Grafika je neverjetna.
Precej kul igra za starega prdca, kot sem jaz. Všeč mi je hitrost in grafika (črkovanje)
Jhh
Igral sem 1-3 ure na dan nekaj tednov, še vedno na prvi ladji. Zdi se, da je zeeeeeeeeeerrrrrrrrryyy mravljin, razen če spustiš na tone denarja, a še vedno zabavna igra, če imaš rad klasične strelce. Upajmo, da se bodo druge ladje počutile dovolj drugačne, da igra čez mesec dni ne bo dolgočasna.
Falcon Squad: Galaxy Attack Аркады koi
Všeč mi je ta igra, vendar bom moral odstraniti nekaj zvezdic, saj še vedno čakam na svoje nagrade, ki sem jih dokončal tako dolgo nazaj. Kakšna je korist od vseh dodatnih stvari, ki jih lahko počnete, ko vam ne dajo tistega, kar ste zaslužili. Tako razočaran.😟😟😟
Falcon Squad: Galaxy Attack Arkade aoxv
Falcon Squad je vesoljska arkadna oddeja. Kot vse igre lahko zbirate vire ali jih kupite. Naredil sem oboje. V igri je veliko dela, na voljo je široka paleta možnosti.
Všeč mi je igra ... sovražim dejstvo, da sem porabil dvajset dolarjev in nikoli nisem dobil ničesar za to v igri, pisal o njej in nikoli nisem prejel ničesar nazaj. To bo zadnji porabljen dolar in bo odstranil igro. Da ne omenjam, naj moji sledilci vedo pod drugimi imeni, ki jih uporabljam, da bi verjetno morali porabiti za kaj drugega.
Draw Hero 3D - Puzzle Game Dėlionė utvz
igra je zabavna. oglasi niso vsiljivi. dizajn izgleda dobro. ni očitnega načina, da svoj profil prenesem na naslednji telefon. ki potrebuje obliž.
Pozdravljeni, kot sem rekel, ne morem uporabljati FB za stik, Dellu ni bilo všeč, ko sem jim pokazal, kako neprofesionalni so, zato sem zaklenjen iz svojega računa.. In igro lahko izboljšate tako, da POPRAVITE POVEZAVE DO OGLASI, ki jih igrajo, ne zaklepajo ali gredo na črni zaslon, da moram igro znova zagnati večkrat na sejo. Če bi bile te četrtine za vsakokrat, ko bi se zgodile, bi bil bogat???
ODLIČNA IGRA VŠEČ MI JE TA IGRA, TODA PROBLEM OS, KI JIH SEM KAR KAR ZAČEL, TAKO DA NE IMAM NADGRADNJENIH LETAL, DRONOV IN KRIL. KO IGRAM PvP, DOBIM NASPROTNIKE, KI IMAJO POPOLNOMA NADGRADNJENA LETALA itd. Zato poskusite rešiti to težavo
Nadgradnja traja dlje, zdi se, da so oglasi vse bolj vsiljivi.
Tako da obožujem to igro. Iskreno povedano je najboljši mobilni Shoot-em-up, kar sem jih igral, in verjemite mi, igral sem jih kar nekaj. Grafika je res nostalgična, glasba v ozadju popolna, tempo napredovanja nivojev pa zelo prijeten. Vendar pa moram temu dati samo 2 zvezdici, ker po ponovni prijavi po novem telefonu nimam dostopa do svojih prejšnjih nakupov ali odklenjenih ladij.
Dobra igra za igranje in zabavo.with acton.
Všeč mi je ta igra, spominja me na stare arkadne igre, moja edina pritožba je, da bi rad, ko so bile stvari zbrane med ravnmi, kot so power upi in aktivne veščine, in neuporabljene, shranjene za uporabo na kasnejših ravneh
Jah ne vem kul
oprosti, dam 1 zvezdico, povem ti, da je to slabša posodobitev, zelo težko je igrati pvp 2vs2 letalski način, preden je to veliko draguljev in kovancev ... toda če se vrnem na staro različico, mislim nazaj na 5 zvezdic..
Odlična igra, zelo užival v igranju. Na žalost ga ni bilo mogoče namestiti po zadnji posodobitvi. Ponovni ogled čez nekaj mesecev.
Dobro za igranje, vendar potrebujete več nagrad
Zabavna igra. Je prijaznejši za igranje kot mnogi drugi strelci in zelo malo oglasov. Šefi so kul in zahtevni tudi v začetnih fazah igre.
Pa je v redu
add je tako tako pozno, da prinese gumb za križ
Če nameravate porabiti pravi denar, potem je igra za vas. Medtem ko so zabavne, postanejo kasnejše stopnje nemogoče s privzeto ladjo, ki vam je dana, celo popolnoma nadgrajeni vas bodo šefi uničili. Za zakonito pridobivanje nadgradenj je potrebno veliko časa in igra vas močno spodbuja, da preprosto kupite boljše ladje. Zelo plačano igranje in skoraj nemogoče premagati, če nameravate to početi zakonito.
To je v redu igra, vendar je tudi tipična.
Veliko zabave, veliko vesoljskih zlobcev, ki jih je treba ubiti, veliko hitrejša igra kot druge, ki sem jih igral. Ta je vreden igranja. Na zdravje.
Igra je zabavna, vendar so oglasi dolgi in večinoma preusmerjajo na spletno mesto. Plačal sem za odstranitev oglasov, toda za napredovanje v igri morate gledati oglase za nagrade ali plačati za igranje.
Obožujem to igro..bravo, fantje...obožujem izziv...nekaj stvari, ki jih dejansko uporabim v resničnem življenju..ti poskusiš..preuči..in premagaj...všeč mi je!! !
Čeprav razumem, da morajo razvijalci služiti denar, je ta najnovejša posodobitev pretiravala. Razen če nameravate porabiti veliko denarja za nadgradnjo, se ne trudite igrati. Izvirni načini boja in kmetovanja za dragulje in zlato so bili takšni, da potrebujete 4-5 krat več truda, da dobite enako. Igranje je postalo boleče in dolgočasno in ni več zabavno. Najhuje je, da mi igra vedno znova govori, naj posodobim igro, ko kliknem na nekatere funkcije, čeprav že imam najnovejšo različico
Zruši se, ko poskušam gledati oglase
Odlična igra in strelce imam rad, odkar sem leta 1981/2 igral na originalnem stroju Space Invaders v svojem lokalnem kinu. TUDI tudi to je FINE shooter bar ena stvar..... (npr.) pritisnite ta gumb za ogled oglasa n dobite 4x zlato ne deluje, pravi, da oglasi niso na voljo!!! Ali ima to kaj opraviti z REALNIM satelitskim pozicioniranjem na nebu ali je drugo vprašanje. To ni edina igra, ki ima to težavo »ni oglasov na voljo/ne morem se povezati«. Enako velja za PREMIUM različico te igre. PROSIM, odgovorite
Jaz ljubim to igro. Igral sem ga 3 leta. Ampak sem jo pomotoma izbrisal iz google play, medtem ko sem prenašal drugo aplikacijo, ker sem potreboval prostor. Nisem vedel, da je bilo celo izbrisano. Večkrat sem poskušal odstraniti/ponovno namestiti. Igra se bo prenesla, toda ko pritisnem "odpri" iz Googla ali grem na domači zaslon, da se dotaknem falcon squad, da igram siva vrata, se bo zapiranje vrat normalno pojavilo, piše nalaganje, vendar se nikoli ne naloži. Urejeno: da, dal bom 5 zvezdic, ko bom videl, da je popravljeno in bo delovalo po ponovnem prenosu
Super zabavna igra, veliko priložnosti za dragulje in kovance. Če kupite kar koli od teh ustvarjalcev in imate težave, se samo obrnite. So zelo prijazni, odzivni in hitro bodo odpravili težavo.
Odlična igra, vendar traja predolgo, da pridobite dovolj sredstev za nadgradnjo letala
Zabavno je, vendar bi moral biti sposoben narediti več, ne da bi porabil svoj denar. Zapravil sem denar in sploh ne vem, kaj sem kupil😣
Neverjetno.
To je precej dobra igra, toda občasno so mi odpovedali nagrade. Še posebej v zadnjem času. Kronološka ura iger ni sinhronizirana, zaradi česar je nemogoče zbrati določene stvari, nagrade pa popolnoma izkoreninijo. Očitno obstaja nekaj napak, ki jih je treba odpraviti. Ker je bila zadnja misija za medaljo izbrisana ali ni štela vsake medalje, ki sem jo zbral. Izgubil sem 100 medalj.
Dobra strelska igra in postane zelo zahtevna, za razliko od drugih strelskih iger, ki sem jih igral.
Na začetku mi je bila igra všeč, kasneje pa je postala zelo frustrirajuća in je bila le velika težava. Kupil sem prvi začetni paket za 2 £ in mi je dal majhen zagon, vendar to ne traja dolgo in naslednji paketi so veliko dražji. Po mojem mnenju je vsekakor plačilo za zmago. Ure boste porabili za brušenje za nekaj stopenj. Primer: Ko ponovno igram raven, mi da 200 - 300 gold, potrebujem 2300 za 1 stopnjo višje in ne morem zmagati v novih, ker so pretežke. In ti si šele 40. stopnje
Vrh