Post by civaconsetig on Mar 16, 2022 18:43:44 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (több primogem) ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Blockman Go อาร์เคด euyc
Ez a játék különbözik a többi süteménysütéstől, mert nem ad utasításokat, amikor valamit sütsz. Ez a játék szép és szórakoztató. Ez egy jó játék, de nagyon sok hirdetés van, ezért távolítsd el a hirdetéseket, és VIP-ügyfél leszel. Nincsenek hirdetések, és több pénzt fog kapni. Így 5 csillagot adok ennek a játéknak. Telepíteni kell ezt a játékot
Tele van reklámmal , de amúgy jó
Nagyon segít főzni
Csodálatos, félelmetes, tökéletes, pihentető a HIRDETÉSEKig!!!!!!!!! Úgy értem, elég unalmas a reklámozás
Ezt a játékot már Sajt 32 is játszotta ugyhogy menci lehet. u.i.:11 vagyok.
10 másodperccel az indulás után kaptam egy hirdetést. Menj a pokolba.
sok kiegészítés van
Kicsit unalmas 😴 de szeretem nagyon szórakoztató és aktív IMÁDOM ezt a GAMEEEEEE
Bake it Εύκολα ingh
Sajnálom, hogy nem próbálok durva lenni, de az alkalmazásod nem töltődik le, és ez kicsit bosszantó. 3 alkalmazást törölnöm kellett, hogy megkapjam, és nem is fog letölteni, és van egy másik probléma is, mindig azt mondja, hogy próbáld újra de 10-szer próbáltam, de nem működött, és a WiFi-m teljesen rendben van, de sajnálom, de ez a játék egy csillagot kap.
Ez egy nagyon ügyes játék, DE a hirdetések SZORZATOK, túl sok a hirdetés, és egy twerkenő nő jött az egyik hirdetésre, ha bekapcsolja a repülőgép módot, bár kihagyja a hirdetéseket
Start menü alatt a következő kategóriában a következő címre várjuk a lényeget az ő 9 a
Ez egy gyönyörű játék, amit süthetsz, tanulj meg koldulni, sok mindent kell játszani, és sok olyan szint van, ami igazán olyan, mintha ez a játék fantasztikus lenne, ez a valaha volt legjobb játék, és soha nem fogok letölteni másik játékot
Az aranyos koncepcióhoz csak frissíteni kell a vezérlőket és a grafikát.
Szia, meg fogod kapni ezt a játékot, és nem fogod megbánni, ez a legjobb játék a világon
Jó
Ez a játék szórakoztató volt, amíg fel nem bukkant a hirdetés, nem engedett kilépni a hirdetésekből, először azt hittem, valami hiba volt, de folyamatosan előfordult, rendben van a játék, de nem vesztegetném az időm egy részét a letöltéssel újra
Most kaptam meg ezt a játékot és nagyon tetszik! Nagyon szórakoztató és nagyszerű. Nem sok kiegészítésük van. A boszorkány nagyszerű, mert az összes többi játék, amivel játszom, sok-sok-sok kiegészítést tartalmaz. Szóval ez a játék fantasztikus.
Elalvás előtt nagyon jó de napközben uncsiiii
Ez egy nagyon jó játék, de internet kell hozzá, és ez nem tetszik, mert csinál egy bemutatót, majd azt mondja, hogy kapcsolja be az internetet. Mi az?
Imádom, hogy meg tudod csinálni, és ez nem fogja javítani, mint más játékok
Ez egy jó játék, de ez a játék sok és bosszantó reklámszünetet tartalmaz. De minden rendben van
Bake it Grand public nwb
Túl sok hirdetés van benne 🙄🙄🙄🙄
Nagyon jó játék mindenkinél ajánlom!
Nagyon szeretem a játékot, és van egy csomó... mindegy, szóval amúgy is szeretem a játékot
Szeretem ezt a játékot, de minden alkalommal, amikor megnézek egy hirdetést, lef*gy, és csak a fánk és a visszavonás gomb van ott. Amikor a visszavonásra kattintok, a gomb eltűnik. Kérlek javítsd ki!
Jó játék, de a reklámok tönkreteszik a szórakozást. Még ha kikapcsolom is a wifit, hogy ne zavarjanak, folyamatosan azt mondja: "Nincs internet kapcsolat". Nagyon bosszantó, hogy a játék minden lépése előtt végig kell nézni a végéig. Azt javaslom, hogy csak akkor jelenítsen meg hirdetéseket, ha pénzt akarunk keresni a hirdetések megtekintésével. "🖓"
Imádom ezt a játékot, de valahányszor befejezem, mindig jön egy kiegészítés, és ez is sokat késik. De ettől eltekintve ez a játék hihetetlen!!
Út a sok hirdetéshez! Tudom, hogy meg kell keresni a pénzt, de komolyan... ráadásul annyira késik, hogy alig tudod ellenőrizni, hova menjen a cukormáz... nagyon jó játék lenne, ha javítanák a késést, és ha sokkal kevesebb lenne hirdetéseket. Ráadásul lef*gy.
Két csillagot adok neki, mert ,1: Túl sok hirdetés hirdetése hirdetés után, nagyszerű játék lenne, ha nem kellene 10 másodpercenként egy hirdetést nézni, 2: A szintek nem nehezednek, és ne Nem lesz könnyebb, mindig ugyanaz a dolog, nagyszerű játék, túl sok hirdetés, játékmenet ehh, 4-re értékelném, hogy nagylelkű.
Bake it Casual tgvg
Nagyon jó❤❤❤❤❤❤❤❤
Nagyon jó játék👍
Minden jó, csak az a probléma, hogy a hirdetés alapja, hogy nem működnek, vagy nem adják meg a jutalmamat... néha
Szép grafika, nincs hang, és túl sok hirdetést távolítottak el.
Sok a reklám de azért jó.
Szórakoztató játék. Kreatív. Süss bármit, és mindig mesés lesz! Élvezze a játékot és szórakozzon.
ez a játék nagyon szórakoztató és jó művészet, bár az egyetlen dolog, ami szívás, az az, hogy 10 millió hirdetés van! mintha meg kellett néznem két vagy három hirdetést, hogy csak egy pályát teljesítsek, szóval aki valaha készítette ezt a játékot, kérjük, vegyen ki néhány hirdetést eltávolítva
Borzalmas játék, megnyomom a "sütés" gombot, és azt írja ki, hogy "nincs internet kapcsolat", miközben az internetkapcsolatom tökéletes, és minden működik. De hogy őszinte legyek, ez egy csodálatos ötlet! bilut mondtam, hogy a probléma és a probléma elég nagy.
Jó játék. Nagyon könnyű és szép. De mostanában, amikor játszottam vele, nagyon-nagyon unalmassá válik, miután egy ideig játszottam vele, mert tudod, hogy könnyű
Ez a világ legjobb játéka, süthetsz dolgokat, amiket berakhatsz a boltodba, aztán újra sütheted!!!!!!!😍😍🤩🤩
Csodálatos, hogy tudok aranyos süteményeket és bts-süteményeket készíteni, ez a csodálatos naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a formák is olyan csodálatosak, mint a breh
Bake it Hygge kvcn
Van egy csomó hirdetés, és van interneten játszani, de egyébként a kreativitás szórakoztató