Post by civaconsetig on Mar 16, 2022 18:49:53 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Reckless Getaway 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Reckless Getaway 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای نقاط بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Reckless Getaway 2 2022 version ▞▞▞
خیلی خوبه عالی
عالی عالی عالی
بهترین بازی دنیاست خیلی عالیه ممنون ازسازندش
اه اه اه خیلی بازی آشغالیه
بازی خیلی خوبیه ولی روی گوشی من samsung s5 کار نمیکنه. جدا از اینکه سرگرم کننده و هیجان انگیز است لطفا مشکل را حل کنید
به طور خودکار از بازی خارج می شود
نمی توانم بارگیری کنم
به من اجازه نمی دهد بازی را به طور کامل باز کنم.
من از این بازی متنفرم که سه بار پشت سر هم همین ماشین را به من داد
چرا بروز رسانی که میکنیم هیچ چیزی داخل برنامه تغییر نمیکنه؟ نه شهرها نه خودروها. رو ستاره زیادتون هست
هرکی نصب کنه خره داشت گوشی منو حک میکرد👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👑👎👎👎👎👎👎👎👎👎
اووسمه
بازی ماشین 🤣😂
مثل خدا خوبه🙌
عالی 😐📦🥺
تا اینجا جالب بود، من به نوعی ای کاش کمی بیشتر منتظر بمانند تا از من بخواهند به یک بازی امتیاز بدهم تا 4 دقیقه بعد از انجام بازی! لول فقط گفت 🤷!!
یه جورایی برای بچه ها عالیه
Reckless Getaway 2 Action qin
خیلی از دوستان و آشنایان خود در این زمینه به عنوان یکی از این رو به رو شد تا این که در آن را در این زمینه وجود دارد که از این رو 7 سال گذشته به دلیل این امر به معنای واقعی و در نهایت به وقت تهران است. عنوان مثال در چند سال شهید شد و آرامگاه سلام سلام سلام سلام سلام 6 ماه رمضان در چند سال شهید شد و آرامگاه در این زمینه به این ترتیب با توجه به این زمینه را برای ما ارسال کنید که در حال حاضر پذیرش پذیرش داشته باشید. دانشجو در این زمینه به این ترتیب با توجه به اینکه در این زمینه به این ترتیب است
عالااااااااااالی
Reckless Getaway 2 Action dqqx
بازی بسیار سرگرم کننده و زمان بر است و برای هر کسی که می خواهد زمان را از بین ببرد باید آن را دانلود کند.
جالب است اما من خیلی سریع خسته شدم
من حتی نمی توانم برنامه را باز کنم
پررماینان اینی کایا اسمشی رواد تاو کان
La crème parfaite Arcade ssym
این بازی فقط بی دلیل من را شروع می کند
این بازی فوق العاده سرگرم کننده است و خستگی را از بین می برد ببخشید اگر املای آن را درست انجام ندادم اما بله این بازی باحالی است و باعث می شود تا بارها از سر خود استفاده کنید
کدوم خری اینو درست کرده بابا مزخرفه از سازندش میخوام دیگ بازی نساسز لطفاً
Reckless Getaway 2 Actie xqvy
رییدم سازندش خیلی اشقال گوه گوه گوه گوه
این عالیه. کنترل ها متعادل هستند و دارای مجموعه عظیمی از اتومبیل ها است. پیشنهاد میکنم بازیش کنید
بازی فوق العاده
مفهومی عالی با پتانسیل عالی. من عاشق فرار از مفهوم پلیس هستم، اما از ارتقاها، سطوح، و دستاوردها ناامید هستم زیرا آنها گیم پلی را بهبود نمی بخشند. کنترل ها بسیار دردناک و دست و پا گیر هستند. ماشین شما به سرعت آسیب می بیند و در همان دقیقه اول خراب می شود. متفاوت بودن ماشین متفاوت کمکی نمی کند! هیچ یک از ماشین ها با وجود نوع ماشین هایی که می توانید به راحتی تهیه کنید، مستقیم نمی مانند زیرا سکه ها بسیار آزادانه داده می شوند. به کار بر روی این ادامه دهید!
بازی اول بهترین بود، این نسخه دوم خوب نیست. از نظر گرافیکی بد به علاوه بیش از حد بیش از حد ماشین سرعت کنترل سخت است.
باحاله ولی خیلی زود میمیره
بازی خوبی است اما لطفا صفحه سیاه را اصلاح کنید وقتی بازی را شروع می کنیم ظاهر خوبی ندارد و آخرین حالت جدیدی را بدون پلیس اضافه کنید تا بتوانیم جهان و جوایز روزانه را کشف کنیم.
گرافیک بسیار خوب و سرگرم کننده است شما باید آن را نصب کنید
Reckless Getaway 2 Aksyon ipp
چرا برا من نصب نمیشه😭
وقتی یک کالسکه شنی گرفتم، یک حشره شنی دیگر چرخاندم و نتوانستم آن را پس بدهم یا چرخ ماشین دیگری بچرخانم، اما بازی واقعاً خوب بود.
به یک برق تعمیر یا چیزی برای کوتاه کردن نیاز دارد
این یک بازی بسیار عالی است، گرافیک عالی و سرگرم کننده است، من دوست دارم وقتی ماشین های خبری دریافت می کنید، باید چالش ها را با تبلیغات بسیار کمی تکمیل کنید و در کل بازی فوق العاده ای است که آن را دانلود کنید!
این یک بازی خوب است، گرافیک خوب، کنترل آسان و بازی سرگرم کننده است. کار خوب بچه ها!!
عاشق این بازی! من محیط تخریب پذیر، برق و تنوع ماشین را دوست دارم. با این حال من کاملا از کنترل متنفرم. شما شتاب ثابتی دارید و فقط می توانید با دکمه به چپ یا راست هدایت کنید، با یک جوی استیک بسیار بهتر است، به خصوص اگر بتوانید یک نوار لغزنده برای شتاب گیری داشته باشید.
ولی یکم به شهر هاش اضافه کنید همچنین بزرگتر و مثال ماموریت هایی مثل آتش نشانی که خاموش کنید یا خودمون پلیس بشید و یا آمبولانس که مریض رو سریع ببریم اینجوری دیگه و یکم دیگه به ماشیناش اضافه کن ممنون
بازی عالی عاشق کنترل و گرافیک و افکت فقط یک تبلیغ در بازی عجب کار توسعه دهندگان 👍👍👍👍
دست فرمونش چیزه خیلی 😐😐😐😐ولی اگه حوصله داشته باشی باحاله
عه اتتتنن