Post by civaconsetig on Mar 16, 2022 18:52:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One – gra akcji i walki ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One – gra akcji i walki IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod do wielu kryształów ▞▞▞
▞▞▞ I, The One – gra akcji i walki 2022 version ▞▞▞
Przygodowe gry akcji
Gówniana
Szalona zabawa fin zabawa zabawa kocham to hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahh
Gra OP Hella oparta na rzeczywistości i jakości i dokładności filmu. Nic nie jest lepsze niż te gry! jest tak fantastyczne i bezbłędnie zrobione! to nigdy nie zawiedzie ani nie zostanie zapomniane
Podoba mi się ta gra i aktualizacja pls nigdy się nie nudziłem taką grą👍👍💨💥💯👌👌😃😃😀🤠🤠
Cała gra jest nudna i absurdalna, a Boże te reklamy sprawiają, że chcesz rzucić telefonem przez ścianę. Po każdej akcji, grze i dotknięciu wyskakuje reklama, której pominięcie zajmuje więcej niż zwykle. Nienawidzę tej gry, w ogóle jej nie polecam
To świetna gra 👍 super super super
Świetna gra, ale jest błąd polegający na tym, że jeśli grasz na poziomie innym niż domyślny, ekran pozostaje biały podczas ładowania ekranu i niczego nie pokazuje, popraw to thx
No gra ok tylko sie nudzi po tygodniu i te reklamy ahhh........
Cena. od do ; Rodzaj gry · Akcji. 17. Przygodowe. 2. Sportowe. 2. Walki. 2. Wyścigi. 5. Pozostałe: Pokaż wszystkie. Symulator. 1. Zręcznościowa. 7. Dla dzieci. 1.
Fajna gra spoko
Cykl God Of War niezmiennie nastawiony jest na widowiskową krwawą akcję oraz efektowny model walki z potężnymi bossami.
Fajnie, ale ostatni poziom jest niemożliwy!!! Nie rozumiem, jak to pokonać, to niemożliwe, ponieważ jesteś otoczony przez wrogów, więc jeśli pobierzesz, usuń go po osiągnięciu ostatniego poziomu, chcę tylko, aby deweloperzy to zobaczyli i naprawili to, bo to NIEMOŻLIWE!!!! !!!!!!!!!😡😡😡😡😠😠😠
I, The One - Fun Fighting Game Aksyon xefa
I, The One - Juego de lucha Acción rlc
Weź piznij do gry w kaktusa 🌵💩
US States Quiz การศึกษา osi
Przed grą należy wykonać następujące kroki: 1 Wybór ... w linii – tworzą one sklep. ... Ocalały może wykonać akcję walki, kiedy znajduje się na polu.
Uwielbiam tę grę , jest tak fajna i nie ma w niej żadnych reklam , jest dodawana za darmo .
Za dużo reklam
Zmniejsz reklamy!!!!!
Ta gra jest zbyt fajna Podoba mi się Mam nadzieję, że ta gra ma aktualizację Oceniam 5 🤩 bc zabawnych Kiedy się nudzę lub wściekam, zagram w tę grę bc zabawnych, więc chcę zaktualizować btw jest za dużo dodawania
Gra fajna ale ciężka
Proszę o aktualizację modów bitewnych online
Co jest z mechaniką automatycznego celowania, tak jak za każdym razem, gdy mam do czynienia ze sztuczną inteligencją, celuje ona w coś innego, a potem lecę w powietrze za ten błąd, na przykład, pozwól mi po prostu walczyć z AI, a nie tylko odwrócić się i wycelować w pudełko.
Guwno wszystkie rozgrywki som
Wolna rozgrywka, kontrola nie jest silna, postać musi być bardziej aktywna i szybka
Och chłopcze, od czego powinienem zacząć. Po pierwsze, kontrolki to TRASH. Ledwo mogę się poruszać. Po drugie, są wrogowie, którzy zaczynają rundę na poziomie 5. To po prostu niesprawiedliwe. Po trzecie, kiedy kogoś uderzam, po prostu się przewracają. Ale kiedy zostaję trafiony, rzucam się po mapie. Po czwarte, jest OAAAAAAY zbyt wiele reklam. Otrzymuję reklamę po każdej rundzie, czasami nawet 2. Powinieneś po prostu usunąć tę grę ze sklepu z aplikacjami i zacząć od nowa.
I, The One - Fun Fighting Game Action qna
Tak proste, a jednocześnie zabawne! Jestem zakochany w tej grze
To zabawne, ale wiele reklam, jeśli nie było reklam, prawie 1 bil dzieci zagra w grę
Gra to śmieci i jest zbyt wiele reklam, jeśli chcesz zdobyć więcej pieniędzy oglądając reklamę, możesz, ale jeśli nie grasz, reklama jest odtwarzana, nawet jeśli nie chcesz dodatkowych pieniędzy, dałbym grze -20, jeśli ja czy reklama może być odtwarzana w dowolnym miejscu w grze?
Na początku było fajnie, ale potem robi się nudno
Dobra gra, jaką kiedykolwiek widziałem
I, The One - Fun Fighting Game Akcija wukt
Dobre hehe
I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu Aksiyon nzp